Please wait...
Sort 1   Sort 2    
 • Company Name

  Laserpen Bedrijf - Laserkopen

 • Company Introduction: Als een laser tech bedrijf de eigenaren hebben meer dan 8 jaar ervaring in de productie en distributie van laserpen met een hoog vermogen. Wij begrijpen klantenservice en gepersonaliseerde producten. Een ding dat we niet doen is het verkopen van producten die u problemen zal geven. Wij controleren een dubbele check van alle producten die we verkopen voordat we ze aanbieden aan onze klanten.
 • Sector: Lime
  Metal Scrap
  Mineral Wool
 • Product List: Aluminum Coils
  Aluminum Plates
  Cast & Forged Precision Parts
  Ceramic Fiber Boards
  Ceramic Rods
  Fiberglass Yarn
  Оther Round Billets
 • Company Email:
 • Company Web Site: http://www.laserkopen.com
 • Year Company Registered: 2003 Year
 • Number of Employees in the Company: 401 - 500 People
 • Annual Sales Value: US$100 Million - US$200 Million
 • Export Percentage: 51% - 60%
 • Type of Business: Manufacturer / Mill / Factory
 • Date of Publication: 02 Jun 2016
 • Published By: Mr. Justin Foz
 • Company Description:

  Wij zijn helemaal geloven dat kwaliteit is de basis in samenwerking met groene laserpen, dus we besteden veel aandacht aan de kwaliteit, citaat met een redelijke prijs en nooit de producerende norm te verlagen. De Alibaba ons uitgenodigd om een ??aantal succesvolle ervaringen te delen als gevolg van onze continue en stabiele ontwikkeling. Veel klanten werken met ons tot nu toe, we zijn niet alleen zakelijke partners, we zouden willen zeggen dat we vrienden zijn.

  De segmenten en de herstructurering van de laser industrie 2011-2016, ontmoeten we ook een aantal knelpunten in de ontwikkeling. De goede kwaliteit groene laserpen kan niet voldoen aan de eisen van de markt als gevolg van de veranderingen van de laser industrie trending. De markt behoefte is van hoge kwaliteit ook low-cost producten.

  We moeten de markt te volgen, dan LASERKOPEN de vangst van de juiste markt, waardoor het laserlicht, schijnwerper en de muur pak licht als onze belangrijkste producten. We hebben ook ons ??best doen om een ??aantal nieuwe producten te ontwerpen, te duwen een aantal eigen producten aan de belangrijkste controle van de markt, krijgen die

  We willen graag om samen te groeien met de klant en samen te werken met meer en meer een uitstekende klanten van onze laserpen. Momenteel zijn we een van de leveranciers voor laserpen vennootschap; we werken voor sommige regeringen in Indonesië; wij zijn de opgegeven leverancier voor een grote meubelfabrikant in Brazilië. We zullen harder en slimmer de hele tijd om meer klanten te bedienen met onze professionele producten werken. LASERKOPEN in de hoop om een ??geweldige toekomst op te bouwen met je samen.

 • Laserpen bedrijf - laserkopen - Employees

  No User Full Name Company Verified Manufacturer Position Phone Email Country Registration Date on Steelads.com
  1 Mr. Justin Foz Laserpen_Bedrijf_Laserkopen.htmlLaserpen Bedrijf - Laserkopen Nl +0031584723 - Login to Steelads - Netherlands.htmlNetherlands 02 Jun 2016
  About You:
  In 2004, een jonge man met een droom om deze droom stad Shenzhen, deelnemen aan de laserpen industrie. Het toeval wil dat de jonge man vond dat de laserpen is meer energiebesparing en milieuvriendelijker. Hij gevangen dat de laser een goede toekomst. Daarna bouwde hij een kleine handelsonderneming met behulp van zijn salaris over duizenden werknemers.

  Total: 1 record     Go List of Employees - Metal Companies »


   Review Summary for   Laserpen Bedrijf - Laserkopen - Netherlands

   (based on reviews)

   No reviews, be the first to write a review!


   Laserpen bedrijf - laserkopen   -   Web Results

   About Us Companies Latest Products Browse Product Pictures Old Steelads Website TOP25 World Steel Companies My IP Address

   Copyright © 2004-2015 B2B Metal & Steel Products Steelads.com, Gcoupon.com. All rights reserved.
   Database registered in London, England, United Kingdom. Email:

   My IP Address powered by Myip.ms Facebook bot last visit time powered by Myip.ms
   World No.1 Global Classified Metal & Mineral Products Database
   Website By