Sort 1   Sort 2    
 • Product

  Nickel Plate - Ni(min) 33%, Tensile 12MPa, Height 13mm, 1,2,3,4/1.2738, 1.2738/10216-5/10988-75) - CIF Bulgaria/China

 • Requirement:
 • Short Description: Weet je wat een sterkste laserpen kan doen in de medical device industrie? Hoewel we snijden plaat voor zaken als medische kaarten of blanco gedeelten voor het stempelen van en het vormen, er is een hele hoop meer om wat we doen met een krachtige blauwe laserpen.
 • Detailed Description:

  De voordelen van de laserpennen zijn talrijk, maar het van bijzonder belang om een medisch apparaat, het publiek is het feit dat we vrijwel geen tooling kosten — wijzigingen aan het ontwerp kan worden uitgevoerd onmiddellijk. Ook de 200mW groene laserpen heeft voordelen ten opzichte van andere verbindingstechnieken gebruikt in de medische in dat dit snel, nauwkeurig en zeer herhaalbaar. Tot slot, de laserpen van de voordelen is het feit dat het permanent is en bestand is tegen de autoclaaf. Interessant is dat in de medische industrie, we besteden meer tijd aan het knippen van polymeren dan metalen.

  We hadden zelfs klanten te bellen met het verzoek de onmiddellijke omkering van een chirurgisch instrument voor een patiënt ingepland voor een operatie later op dezelfde dag. De trend in de richting van unieke, zeer specifieke chirurgische instrumenten is precies in de lijn met wat we doen als een laserpen-shop: de snelle doorlooptijd van de hoogste kwaliteit, een goede planning, hoog opgeleide operators en redundante apparatuur stelt ons in staat om de vraag ondersteunen.

  Nieuwe processen voor ideevorming, ontwerp, productie, en zelfs samenwerking van de laserpen, die de opbrengst van alle nieuwe medische apparaten met de krachtige laserpen. Als we onze positie in de medische R&D blijft groeien, zijn we betrokken met steeds meer innovatieve en fantastische medische apparaat technologieën. Specifiek, ik voorzie een nieuwe chirurgische instrumenten en nieuwe diagnostische tests eigen lijmen, keramiek, rubber en kunststoffen.

  Als een medisch apparaat applicatie, we hebben ondersteund, implanteerbare apparaten vormen de unie van onze ervaring in zowel de medische en elektronische velden. Onze werkzaamheden lopen uiteen van experimentele assembly ' s die zicht geven aan de blinden en samenstellingen die zijn geïmplanteerd in de hersenen, tot het creëren van nieuwe en verbeterde screening op borstkanker apparaten en het ontwikkelen van vervanging van de botten. De 300mW laserpen zal doorgaan met haar onverzadigbare vraag naar aangepaste chirurgische instrumenten te corrigeren zeer specifieke voorwaarden.

  We zullen meer betrokken worden bij het snijden van polymeren zoals DNA-screening wordt een dagelijkse tool voor artsen. Eindelijk, we zijn hoofd in de richting van de ontwikkeling van de implanteerbare elektronische assemblages dat kan, in de toekomst, te verbeteren of geheel vervangen van de fundamentele menselijke lichaamsfuncties. De toekomst van de laserpen industrie zal geleid worden door innovatie en degenen die prioriteit krijgt.

  Bekijk onze medical device industrie functie in de Medische Design Technologie (MDT) Magazine hier. En leer meer over de verwerking van de diensten met de krachtige laserpen voor de precieze behoeften van het medisch hulpmiddel, implantaat, en het bewerken van de markt hier.

 • Detail of Company who is publishing this product information

  No Company Name Country State/Region Company Picture Current Stock Lists Company Introduction
  1 Laserpen Bedrijf - Laserkopen
  Netherlands.htmlNetherlands Flevoland Als een laser tech bedrijf de eigenaren hebben meer dan 8 jaar ervaring in de productie en distributie van laserpen met een hoog vermogen. Wij begrijpen klantenservice en gepersonaliseerde producten. Een ding dat we niet doen is het verkopen van producten die u problemen zal geven. Wij controleren een dubbele check van alle producten die we verkopen voordat we ze aanbieden aan onze klanten.
  Type of Business:

  Product List:

  Company Certification:

  Number of Employees in the Company:

  Annual Sales Value:

  Phone:
  +0031569874

  Company Email:

  Company Web Site:

  Total: 1 record     Go Companies »
 • User who is publishing this product information

  No User Full Name Company Verified Manufacturer Position Phone Email Country Registration Date on Steelads.com
  1 Mr. Justin Foz Laserpen_Bedrijf_Laserkopen.htmlLaserpen Bedrijf - Laserkopen Nl +0031584723 - Login to Steelads - Netherlands.htmlNetherlands 02 Jun 2016
  About You:
  In 2004, een jonge man met een droom om deze droom stad Shenzhen, deelnemen aan de laserpen industrie. Het toeval wil dat de jonge man vond dat de laserpen is meer energiebesparing en milieuvriendelijker. Hij gevangen dat de laser een goede toekomst. Daarna bouwde hij een kleine handelsonderneming met behulp van zijn salaris over duizenden werknemers.

  Total: 1 record     Go List of Employees - Metal Companies »
 • Country Details

  No Country Name Capital Region Surface Area Population
  1 Netherlands Amsterdam Western Europe 41,526 km² 15,864,000 people
  Total: 1 record     Go Countries »
   • Nickel Plate - Ni(min) 33%, Tensile 12MPa,… Standards

    No Standard No Society Summary
    1 10988-75 GOST
    2 10216-5 EN
    3 1.2738 DIN
    Total: 3 records     Go Standards »
   About Us Companies Latest Products Browse Product Pictures Old Steelads Website TOP25 World Steel Companies My IP Address

   Copyright © 2004-2015 B2B Metal & Steel Products Steelads.com, Gcoupon.com. All rights reserved.
   Database registered in London, England, United Kingdom. Email:

   My IP Address powered by Myip.ms Facebook bot last visit time powered by Myip.ms
   World No.1 Global Classified Metal & Mineral Products Database
   Website By